Screens van ZonneschermNodig.nl heeft, naast een ruime consumenten ervaring, 25 jaar plus, ook vele screens projecten mogen uitvoeren voor onder meer: - Bedrijven - Instellingen - Verenigingen van Huiseigenaren - Woningcoperaties.

     
Interesse neem telefonisch contact op en wij nemen de mogelijkheden met U door. Nummer 0546 579 365 of 06 203 968 51. 
Op deze site U kunt  bestellen maar U kunt ons ook bellen voor advies en overleg, wij helpen U graag.
ZonneschermNodig een aktiviteit van: Home Living East


 

Screen of Zipscreen kopen | Zonneschermnodig.nl

De zomers worden steeds warmer in Nederland, hierdoor gaat binnen de temperatuur ook steeds meer omhoog. Op zonnige en warme dagen schijnt de zon al snel naar binnen waardoor het erg warm kan worden. In het voorjaar en najaar is dit misschien een mooie bijkomstigheid, maar in de zomer houdt u het binnen het liefst zo koel mogelijk. Om de zon van buiten naar binnen tegen te houden kiest u voor een zipscreen. Deze zorgt ervoor dat u nog gewoon naar buiten kunt kijken, maar dat het zicht naar binnen belemmerd wordt en daardoor kan de zon ook minder goed binnendringen. Bij Zonneschermnodig.nl vindt u een uitgebreid aanbod met diverse screens en zipscreens van de beste kwaliteit. Deze screens zorgen ervoor dat de zon buiten wordt gehouden en er binnen een aangename temperatuur ontstaat in de zomermaanden.   
 

Diverse (zip)screens van een uitstekende kwaliteit bestellen

Bij Zonneschermnodig.nl vindt u diverse screens en zipscreens van de beste kwaliteit. De screens zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, dit geldt ook voor onze zipscreens. Het verschil tussen een screen en een zipscreen zit hem voornamelijk in het systeem. Bij een screen zit het doek namelijk los en de onderlat zit niet vast in de geleider van het systeem. Bij de zipscreens van Zonneschermnodig.nl zit het doek vast, dit komt doordat het doek opgesloten zit in de zijgeleider van de zipscreen. Het grote voordeel van een zipscreen is dat de onderlat niet kan klapperen tegen het kozijn of tegen het raam als het buiten waait. Screens zijn over het algemeen voordeliger in prijs en daardoor ook erg populair.

Bij Zonneschermnodig.nl kunt u terecht voor beide varianten, zowel screens als zipscreens vindt u in diverse afmetingen in ons assortiment. U kunt bij het bestellen van een screen of zipscreen kiezen uit verschillende hoogtes en breedtes. Daarnaast kunt u ook de gewenste bedieningszijde aangeven en of deze bediening standaard is, met een band of geheel elektrisch. Naast de technische aspecten kunt u ook kiezen voor verschillende doekkleuren. Zo is er erg veel mogelijk om deze screens en zipscreens passend te maken voor de ramen van uw woning of kantoor.
 

Een screen of zipscreen snel bij u thuis geleverd

Bent u op zoek naar een screen of zipscreen om zo binnen een aangename temperatuur te creëren in de warme zomermaanden en om natuurlijk de zon tegen te houden? Dan bent u bij Zonneschermnodig.nl op de juiste plek. In ons assortiment vindt u diverse screens en zipscreens van de beste kwaliteit. Deze screens zijn geheel op maat te bestellen en daarnaast is er keuze uit verschillende designopties. Voor meer informatie over onze screens en zipscreens kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van advies zodat u de juiste keuze kunt maken uit onze topkwaliteit screens. Naast onze screens kunt u bij ons ook terecht voor andere zonwering, zoals zonneschermen en rolluiken. Al onze zonwering is op maat te bestellen en daarnaast wordt alles volledig montage-voorbereid geleverd. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod met de beste zonneschermen, rolluiken en screens en bestel deze nu nog online!


ZonneschermNodig.nl - Home Living East

ZonneschermNodig.nl: Knikarmschermen, Screens, Rolluiken en Projecten                                   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
ZonneschermNodig.nl een activiteit van HLE Home Living East