Overkapping Fiesta

Terras Overkapping /Verandadak Fiesta, prijzen vanaf. Een Fiësta Verandadak / Overkapping wordt altijd exact op de gewenste maat en volledig montage-voorbereid geleverd. De Fiësta wordt standaard uit

€ 1.895,00 *
€ 1.395,00 *
Prijs per Overkapping Vanaf

 

Aantal: 
Bestellen

Het verandadak of de terras overkapping Fiësta wordt uitgevoerd met exclusieve spuitgiet aluminium zijkappen aan zowel muur als gootzijde met verzonken RVS schroefbevestiging. Standaard wordt de Fiësta geleverd in roomwit RAL 9001. De Fiësta wordt volledig op maat gemaakt en als zodanig afgeleverd. Staanders, liggers, muurpofielen, goten en polycarbonaatplaten zijn op basis van aangeleverde gegevens in de juiste maten gezaagd. 

Het Fiësta verandadak wordt uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op platen van polycarbonaat. Deze wafelconstructie polycarbonaatplaten worden standaard in heldere of opaal uitvoering geleverd. 

Door de speciale constructie, waarbij gebruik gemaakt wordt van kantelprofielen bij zowel de goot- als de muurzijde, kan de hellingshoek van het dak van de Fiësta tijdens de montage nog aangepast worden. En dit zonder dat de horizontale dakliggers hiervoor hoeven te worden aangepast. 

Het Fiësta verandadak is standaard uitgerust met een dakgoot met een zogenaamde geïntegreerde volantsleuf. Deze biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten door middel van een verandawand. Deze bestaat uit hoogwaardig PVC-doek met geintegreerde zichtvensters (optioneel).
ATTENTIE;
Maximale overspanning tussen de staanders meer dan,bij polycarbonaat 400 cm en bij glas 300 cm, heeft extra gootversteviging nodig.
Met toepassing van aluminium gootversteviging kan de overspanning worden vergroot.

Uitvoering polycarbonaat: maximale overspanning 600 cm (max. 400 cm uitval). Toeslag op prijs € 190,00.
Uitvoering met glas:maximale overspanning 500 cm ( max 350 cm uitval). Toeslag op de prijs € 190,00.

 

ZonneschermNodig.nl - Home Living East

ZonneschermNodig.nl: Knikarmschermen, Screens, Rolluiken en Projecten                                   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
ZonneschermNodig.nl een activiteit van HLE Home Living East