Horeca Zonneschermen tot 10 meter breed!

Een kwalitatief goede zonwering voor uw zaak is heel belangrijk. De zonwering wordt intensief gebruikt en ook tijdens regenbuien blijft de zonwering functioneren. Speciaal voor de horecasector hebben wij een aantal specifieke producten die heel geschikt zijn voor grote terrassen en ‘rokersplekken’. In verband met het rookverbod hebben we ons assortiment dusdanig uitgebreid, dat uw terras altijd vol kan zitten.

Weer of geen weer. Interesse bel of mail ons voor meer informatie.

               


 

Horeca zonnescherm (knikarm) kopen bij Zonneschermnodig.nl

In de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen en kan het erg warm worden. Mensen zijn dan vaak op zoek naar verkoeling en u als horecagelegenheid kan dat deze mensen bieden. Door een goed zonnescherm over uw terras te laten komen zorgt u voor een schaduwrijk terras. Hierdoor is de temperatuur vaak een stuk aangenamer en kunnen gasten heerlijk genieten van een hapje en/of drankje zonder dat het te warm wordt. Bij Zonneschermnodig.nl vindt u topkwaliteit zonneschermen speciaal voor de horeca. Deze zonneschermen beschikken over een knikarmsysteem en worden daarom ook wel knikarmschermen genoemd. Naast dat het de zon tegenhoudt, hebben de horeca zonneschermen ook een extra toevoeging op de zomeravonden. De zon schijnt dan niet meer, maar een zonnescherm zorgt ervoor dat de warmte langer vastgehouden wordt, waardoor het tegen de avond ook nog steeds heerlijk vertoeven is op het terras.
 

Knikarmschermen van topkwaliteit voor horecagelegenheden

Bent u op zoek naar een knikarmscherm voor het terras van uw horecagelegenheid? Dan bent u bij Zonneschermnodig.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u horeca schermen van de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Met behulp van onze zonneschermen kunt u uw gasten een schaduwrijke plek op het terras aanbieden. Bij Zonneschermnodig.nl vindt u een standaard model zonnescherm, namelijk het Horeca Marbella knikarmscherm. Dit horeca scherm is te verkrijgen in verschillende afmetingen, zo kunt u kiezen voor een knikarmscherm met een breedte van 7 meter, 8, 9 en 10 meter. De uitval van de horeca schermen zijn gelijk aan elkaar en bij alle knikarmschermen geldt een maximale uitvallengte van 3 meter. Het scherm is vanwege de maatvoering uitgevoerd in een speciale constructie waardoor het scherm wat zwaarder zal zijn dan andere schermen, maar daardoor wel beschikt over een betere kwaliteit.

Het standaard model Marbella is helemaal naar wens aan te passen en wordt op maat geleverd. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende doekkleuren, dit kunnen egale doeken zijn, maar ook doeken met een patroon. Ook de kleur van het frame is naar wens aan te passen. Door de vele mogelijkheden bij het naar wens aanpassen van de Horeca schermen past het zonnescherm altijd bij uw horecagelegenheid.
 

Ruim aanbod horeca schermen, zonneschermen en rolluiken

U kunt bij Zonneschermnodig.nl terecht voor topkwaliteit horeca schermen die u tegen zeer scherpe prijzen kunt bestellen. Het bestellen van deze horeca schermen kan geheel op maat en naar wens. U kunt naast de vele mogelijkheden in het design van onze horeca knikarmschermen ook kiezen voor onze installatie en montage service. Zo kunt u bij het bestellen een keuze maken uit verschillende installatiemogelijkheden. U kunt het zonnescherm zelf inmeten en monteren, maar dit kunt u ook laten doen door onze specialisten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het horeca scherm zelf op te halen in Wierden, maar wij kunnen deze ook bij u leveren tegen een scherp tarief. Meer informatie hierover? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van hoogwaardig advies. Naast topkwaliteit horeca schermen kunt u bij ons ook terecht voor diverse zonneschermen en rolluiken. Zonneschermnodig.nl is uw leverancier wat betreft zonweringartikelen!   
 


ZonneschermNodig.nl - Home Living East

ZonneschermNodig.nl: Knikarmschermen, Screens, Rolluiken en Projecten                                   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
ZonneschermNodig.nl een activiteit van HLE Home Living East