Corfu Top Edition Zonnescherm 3 buis
Corfu Top Edition Zonnescherm 3 buis, tot 3,50 meter uitval mogelijk!!!

Volledig gesloten 3 buis cassette zonnescherm Corfu Top Edition, voor grotere afmetingen Inclusief RVS montage set en omkasting in Antraciet RAL 7016 of Star Grey 9007. Gratis bezorgen!

€ 2.275,00 *
€ 1.975,00 *
Prijs per scherm

 

Aantal: 
Bestellen

De Corfu Top Edition is een 3 buis volledig gesloten cassette zonnescherm voor de grotere afmetingen. Dit scherm is zo speciaal vanwege de grote afmetingen en het gewicht van het scherm. Om de grote maatvoeringen te kunnen overbruggen wordt er gebruik gemaakt van drie stalen draagbuizen. Vanwege de maatvoering en speciale constructie is het scherm daarom wat zwaarder als andere schermen. Het scherm heeft een volledig gesloten cassette doordat de voorlijst naadloos aansluit op de omkasting. Hierdoor is het scherm en doek optimaal beschermd tegen weer en vuil plekken.
 
De armen zijn voorzien van stevige kokerprofielen en extra stevige koppelingen die de profielen met elkaar verbinden. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De profielen van de armen zijn door sterke veren en dubbele staaldraden met elkaar verbonden. De knikarmen zijn bevestigd aan de zware console, die tevens dient als montage console.

De omkasting van de Corfu Top Edition wordt geleverd in omkasting Antraciet  RAL 7016 of Star Grey 9007.

Het scherm type Corfu wordt alléén met elektrische bediening geleverd en is voorzien van motor, schakelaar rechts of links (van buitenaf gezien), RVS montage kit.
Bijzonderheden:
Het scherm Corfu Top Edition wordt standaard met montagesteunen geleverd, eventueel zijn extra steunen bij te bestellen.

Bij dit zonnescherm zijn vele doekkleuren mogelijk:
Let op: de getoonde doekkleuren zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid!

Nieuwe Collectie doekkleuren.ZonneschermNodig.nl - Home Living East

ZonneschermNodig.nl: Knikarmschermen, Screens, Rolluiken en Projecten                                   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
ZonneschermNodig.nl een activiteit van HLE Home Living East