Napels Knikarmscherm semi-gesloten: BEST BUDGET BUY!!!

Semi-gesloten knikarmscherm Napels.BEST BUDGET BUY! Inclusief VOLANT, RVS montage set en omkasting in ALU kleur. Gratis bezorgen!

€ 725,00 *
€ 475,00 *
Prijs per scherm

 

Aantal: 
Bestellen

Napels

Knikarmscherm Napels is een semi-gesloten knikarmscherm. Dit houdt in dat de onderkant niet is afgesloten, de bovenkant is echter wel afgesloten en beschermd het doek en motor tegen water en tegen vuil. Het scherm heeft een traditionele robuuste vorm waar absolute degelijkheid vanaf straalt door onder andere de strakke lijnen. De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn zorgen voor betaalbare exclusiviteit. 

De armen zijn voorzien van stevige kokerprofielen en extra stevige koppelingen die de profielen met elkaar verbinden. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De profielen van de armen zijn door sterke veren en dubbele staaldraden met elkaar verbonden. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen en plafondsteunen los te bestellen. 
 
Handbediend is het scherm voorzien van een montage kit in RVS, oogwindwerk met slingerstang rechts (van buitenaf gezien) en gratis volant in dezelfde doekkleur.

Elektrisch bediend is het scherm voorzien van motor, schakelaar rechts of links (van buitenaf gezien), RVS montage kit en gratis volant in de doekkleur.
Bijzonderheden:
Bij handbediening is de bedieningszijde alléén aan de rechter zijde te bestellen, eventueel is dit zelf om te bouwen.
Bij bestelling van de handbediende kleuren in combinatie met elektrische bediening, wordt de motor los meegeleverd en dient u de motor zelf in te bouwen.
Verlengde kapsteunen en plafondsteunen worden door ons altijd los meegeleverd en dient u zelf aan het scherm te bevestigen (deze zijn altijd kleur gecoördineerd met de omkasting).

Kleuren voor handbediend scherm Napels: 
Let op: de getoonde doekkleuren zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid!


Nieuwe Collectie doekkleuren.


 

ZonneschermNodig.nl - Home Living East

ZonneschermNodig.nl: Knikarmschermen, Screens, Rolluiken en Projecten                                   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
ZonneschermNodig.nl een activiteit van HLE Home Living East