Overkapping Fiësta naar eigen wensen en op maat leverbaar! 

Interesse bel of mail ons voor meer informatie.


 

Topkwaliteit overkapping kopen | Zonneschermnodig.nl

Zonneschermnodig.nl heeft niet alleen de beste zonneschermen, wij beschikken namelijk ook over topkwaliteit overkappingen. Een overkapping is een extra toevoeging aan uw tuin en zorgt voor een apart zitgedeelte. Daarnaast is een overkapping ook geschikt om zo een schaduwrijke plek te creëren. Een overkapping of verandadak brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u gewoon droog buiten zitten als het licht regent. Ook zorgt een overkapping vaak voor een windvrije plek, dit is erg fijn voor in het voorjaar. Dan is het vaak nog aan de frisse kant om buiten te zitten, toch kunt u dan onder een overkapping al heerlijk zitten en genieten van het voorjaarsweer. Bij Zonneschermnodig.nl vindt u een standaard model overkapping, dit is de Overkapping Fiësta. Deze overkapping kunt u tegen een zeer scherpe prijs kopen en wordt montage-voorbereid bij u geleverd.
 

Overkapping of verandadak op maat bestellen

Om een heerlijke zitplek te creëren in uw achtertuin, kiest u voor een overkapping of verandadak van Zonneschermnodig.nl. Doordat het dak doorzichtig is, neemt het geen zon weg en kunt u heerlijk genieten van de voorjaarszon, zomerzon en najaarszon. Door te kiezen voor een niet helder dak, wordt de felle zon iets gedimd en kunt u heerlijk vertoeven onder uw overkapping, zonder dat het te warm wordt.

Het Fiësta verandadak wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op platen van polycarbonaat. Naast deze polycarbonaatplaten is het dak ook uitvoerbaar met 44.2 glasplaten. De polycarbonaatplaten worden standaard in heldere of opaal uitvoering geleverd. De Fiësta kent een variabele hellingshoek waardoor er bijna geen situaties voorkomen waarin de Fiësta overkapping niet geplaatst kan worden. Doordat er kantelprofielen worden gebruikt bij de muurzijde, kan er bij de montage de hellingshoek nog worden aangepast. De Fiësta overkapping wordt daarnaast ook standaard geleverd met een bijbehorende dakgoot. Deze overkapping is optioneel met funderingspoeren, zonwerende platen en Led-verlichting leverbaar.
 

Scherp geprijsde overkapping snel bij u thuis geleverd

Bent u op zoek naar een topkwaliteit overkapping voor in uw tuin? Dan bent u bij Zonneschermnodig.nl aan het juiste adres. De overkapping kan op maat worden gemaakt en wordt geheel compleet geleverd zodat deze gelijk geplaatst kan worden. Naast onze overkappingen kunt u bij ons ook terecht voor zonneschermen en rolluiken. Deze zonneschermen zorgen zowel binnen als buiten voor minder zon, waardoor de temperatuur in de zomer minder hoog zal zijn. Een rolluik van Zonneschermnodig.nl is vooral geschikt om binnen de temperatuur te verlagen doordat er minder zonlicht binnendringt. Voor meer informatie over onze overkappingen, zonneschermen of rolluiken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om een passende oplossing te vinden voor een schaduwrijke plek in huis of in uw tuin. Wij van Zonneschermnodig.nl werken door heel Nederland. Zo leveren en monteren wij binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken bij u thuis. Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel de beste rolluiken, zonneschermen en overkappingen eenvoudig online tegen zeer scherpe prijzen!  


ZonneschermNodig.nl - Home Living East

ZonneschermNodig.nl: Knikarmschermen, Screens, Rolluiken en Projecten                                   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
ZonneschermNodig.nl een activiteit van HLE Home Living East